banner
banner

produk

more>>

tentang Kami

d0797e07

naon urang ngalakukeun

Sapanjang taun-taun katukang, kami parantos nunjukkeun kamampuan pikeun mekar sareng tumbuh nalika kamajuan téknologi anyar sareng pasar berkembang-kakuatan urang di pasar bakal terus tumbuh ngaliwatan usaha jalma, produk, sareng solusi. Naha anjeun nungkulan associates jualan urang atawa wawakil layanan palanggan, Hangzhou Fuyang Shirleyya Kantor Supplies Co., Ltd. janji gancang, layanan personable. Dedikasi kami pikeun nyayogikeun produk pangsaéna dina harga anu kompetitif bakal ngajantenkeun anjeun uih deui pikeun sadaya kabutuhan bisnis anjeun.

more>>
Diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng tawaran khusus.

Klik pikeun manual
img

aplikasi

  • 200+ 200+

    Mitra

  • 17Y 17Y

    Pangalaman Produksi

  • 500+ 500+

    Jumlah Produksi

  • 15M 15M

    Penjualan taunan

warta

Kumaha lambaran labél dijieun?

Lambaran labél maénkeun peran penting dina dunya bungkusan sareng merek. Naha anjeun milarian Label Kertas, labél kertas pangsaéna, labél kertas kualitas luhur, atanapi anjeun milarian anu tiasa dipercaya.

Kumaha lambaran labél dijieun?

Lambaran labél maénkeun peran penting dina dunya bungkusan sareng merek. Naha anjeun milarian Label Kertas, labél kertas pangsaéna, labél kertas kualitas luhur, atanapi anjeun milarian anu tiasa dipercaya.
more>>

Naon printer resi POS?

Bubuka Printer Resi PosDina dunya ritel jeung silaturahmi, istilah printer resi POS (Point of Sale) ilahar kadéngé. A printer resi POS mangrupakeun alat husus dirancang pikeun p
more>>

Ninggalkeun Pesen Anjeun