banner
banner

производ

more>>

за нас

d0797e07

што правиме

Во текот на изминатите години, покажавме способност да напредуваме и растеме како што напредува новата технологија и се развива пазарот - нашата сила на пазарот ќе продолжи да расте преку напорите на нашите луѓе, производи и решенија. Без разлика дали се занимавате со нашите продажни соработници или претставници за услуги на клиентите, Hangzhou Fuyang Shirleyya Office Supplies Co., Ltd. ветува брза, пристојна услуга. Нашата посветеност на обезбедување на најдобрите производи по конкурентни цени ќе ве натера да се враќате за сите ваши деловни потреби.

more>>
Научи повеќе

Нашите билтени, најновите информации за нашите производи, новости и специјални понуди.

Кликнете за прирачник
img

апликација

 • 200+ 200+

  Партнери

 • 17Y 17 Г

  Производно искуство

 • 500+ 500+

  Количина на производство

 • 15M 15 милиони

  Годишна продажба

Вести

Револуционизирање на ефикасноста на канцелариите: Новиот YoYo-клип доаѓа на пазарот

Во свет каде што ефикасноста и организацијата се најважни, нова иновација предизвикува бранови и во канцелариите и во домовите. YoYo-Clip, разновиден и стилски клип дизајниран да управува со кабли, хартии и

Револуционизирање на ефикасноста на канцелариите: Новиот YoYo-клип доаѓа на пазарот

Во свет каде што ефикасноста и организацијата се најважни, нова иновација предизвикува бранови и во канцелариите и во домовите. YoYo-Clip, разновиден и стилски клип дизајниран да управува со кабли, хартии и
more>>

Smart Bill Counter: Нова опција за ефикасна, прецизна и сигурна обработка на готовина

Паметните бројачи за сметки станаа лидери на пазарот поради нивниот дизајн со тешко полнење одзади, моќните способности за броење и откривање, функциите за само-тестирање и способноста за надградба на софтверот.
more>>

Оставете ја вашата порака